Vujačić: Žao mi je što nema Džeka, volio bih da se oprobam sa njim

0
25
Foto: FSCG.me

“Hrabri sokoli” nastavili su današnjim treningom proces priprema za gostovanje Bosni i Hercegovini i duel sa Izraelom u Podgorici.

Selektor Miodrag Radulović i dalje nema sve igrače na raspolaganju, ali to ne ometa ritam rada.

“Zaista je problem što nijesmo kompletni. Igrači dolaze svaki dan, ali spremamo se koliko možemo. Radimo na taktici, pomjeranjima, ali tek ćemo da vidimo u kakvom ćemo sastavu izaći na utakmicu u Sarajevu”, kazao je Igor Vujačić u razgovoru sa predstavnicima medija.

Iako predstojeći mečevi nemaju takmičarski karakter, to ne znači da nijesu značajni.

“To uvijek govorimo, tako nam i selektor kaže, za nas nema prijateljskih mečeva, svaki nam je bitan. Zbog toga ćemo se potruditi da napravimo dobre rezultate”, dodao je snažni defanzivac.

Stručni štab još nije predočio igračima video analizu Bosne i Hercegovine.

“Nijesmo radili video analizu, jer se još nijesmo kompletirali. Ali, znamo da nas čeka težak meč. Zna se da oni imaju dobre igrače, ali i da neće biti kompletni, kao ni mi. Žao mi je što nema Edina Džeka, baš bih volio da se oprobam i sa njim”, istakao je Vujačić.

Iza njega je dobra sezona u Partizanu, gdje je postao standardni prvotimac.

“Zadovoljan sam svojim učinkom, ali Partizan je klub koji želi trofeje. Nijesmo uzeli nijedan, a zaslužili smo Kup. Spletom okolnosti smo ga izgubili. Moramo dalje, okrećemo se narednoj sezoni. Vjerujem da ćemo biti uspješniji”, dodao je Vujačić.

“Sokoli“ će sjutra trenirati na Gradskom stadionu, a let za Sarajavo planiran je za utorak prije podne. Meč na ,,Grbavici“ igra se 2. juna od 18 časova.