Voljenom gradu MoSTAR 2021: Rukometašice Trebjese najbolje, individualna priznanja za Raičević i Varajić

0
77
Rukometašice Trebjese, Foto: ŽRK Trebjesa

Rukometašice Trebjese osvojile su prvo mjesto na medjunarodnom turniru ”Voljenom gradu MoSTAR 2021”.

Popularne ”medvjedice” učestvovale su na ovom turniru u Mostaru na poziv prijatelja iz RK Lokomotiva.

U polufinalu Nikšićanke su savladale ekipu Turbine iz Jablanice rezultatom 23 : 18 , dok su u velikom finalu savladale ekipu Leotara iz Trebinja rezultatom 35 : 20.

– Sa ovog turnira vratili smo se jači za dvije indvidualne nagrade koje su otišle u ruke Staše Raičević koja je proglašena za najboljeg golmana, dok je Maša Varajić proglašena za najboljeg igrača turnira, istakli su iz nikšićkog rukometnog kluba.

Ovaj turnir je odlično poslužio da se provjeri forma ”medvjedica” pred početak obaveza u Kup-u RSCG kao i nastavka šampionata koji počinje početkom marta mjeseca.

– Veliku zahvlanost dugujemo Omeru Omeroviću članu Organizacionog odbora turnira na fenomenalnom dočeku , kao i svim prijateljima kluba koji su omogućili da odemo na ovaj tradicionalni turnir, zaključeno je u saopštenju kluba.

Turnir u Mostaru su osvojili: Gezović Marijana, Pandurević Danica, Raičević Staša, Kecojević Aleksandra, Varajić Maša, Gardašević Milena, Dorongić Bojana, Burić Sara, Radović Milena, Kadić Andjela, Blečić Sara, Gezović Andjela, Popović Maša, Marjanović Jelena, Perunović Ana, Vujović Maja, Drašković Anja, Lalić Iva, Čvorović Jovana .