Super Mario okončao karijeru

0
37
Foto: Twitter

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić završio je profesionalnu karijeru.

Porukom na svom Instagramu Mandzukić je obavijestio javnost da je u 35. godini odlučio da okači kopačke o klin.

  • “Dragi mali Mario,

Dok obuvaš ove kopačke, ne možeš ni da zamisliš šta ćeš sve ostvariti u fudbalu. Postizaćeš golove na najvećoj sceni i osvajaćeš najveće trofeje sa najvećim klubovima. U dresu najvećeg ponosa, hrvatske reprezentacije, ispisaćeš neke od najvažnijih trenutaka u istoriji hrvatskog sporta.

Uspjećeš jer ćeš imati dobre ljude oko sebe – saigrače, trenere, navijače, porodicu, agente i prijatelje koji će uvijek biti tu za tebe. Uvijek ćeš svima njima biti zahvalan.

Povrh svega, uspjećeš jer ćeš dati sve od sebe. Na kraju, to je ono na šta ćeš biti najponosniji. Žrtvovaćeš mnogo, ali znaćeš da je vrijedjelo zbog svih nevjerovatnih momenata koje si doživio.

Prepoznaćeš trenutak kada je vrijeme da da završiš igračku karijeru, da staviš ove kopačke u vitrinu i bićeš srećan što ni za čime ne žališ. Fudbal će uvijek biti dio tvog života, ali ćeš se radovati narednom poglavlju.

Uživaj,

Tvoj veliki Mario.

P.S Ako ikada budeš igrao protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva, budi koncentrisan tamo negdje oko 109. minuta – napisao je popularni Super Mario”.

Mandzukić je u karijeri igrao za Zagreb, Dinamo, Volfsburg, Bajern iz Minhena, Atletiko Madrid, Juventus, Al Duhail i Milan.