Selektor “sokola“ posjetio Budućnost

0
22
Foto: FK Budućnost

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović sa pomoćnicima Miodragom Džudovićem i Srđanom Kljajevićem je krenuo u radnu posjetu prvoligašima…

Prvi klub u koji je svratio bio je Budućnost! Bio je to na neki način Mijov povratak na mjesto uspjeha poslije devet godina, gdje je osvojio šampionski pehar u sezoni 2011/12. uz pojedine rekorde, koje ova aktuelna generacija stiže i pokušava da sruši.

Radulović je konstruktivno razgovarao sa šefom stručnog štaba Mladenom Milinkovićem i pomoćnicima Božidarom Vuksanovićem, Nikolom Vukčevićem i Srđanom Radonjićem, a zadovoljno je konstatovao da je Budućnost napredovala na svim nivoima u posljednje vrijeme , a izuzetno je pohvalio rad stručnog štaba.

Naš novi selektor se “dotakao“ aktuelnih reprezentativaca iz redova Budućnosti, ali se poveo dijalog i o ostalim igračima, jer je Radulović svjestan da treneri na treningu mogu da vide neke stvari koje nisu vidljive na utakmici.

Iskusni strateg koji je pravio rezultate gdje god je radio je ponovio da poštuje domaće igrače, da je to naša najveća baza i da nikada neće bježati od njih.

Radulović je dijete Budućnosti, bivši igrač i kapiten, a kasnije i trener, Džudović je prvi trenerski posao dobio u Budućnosti kao pomoćnik, Lido Kljajević je branio za “plave“, dok je Vuksanović trener golmana u Budućnosti i u A selekciji.