Selektor Miodrag Radulović posjetio FK Sutjeska

0
33
Foto: FK Sutjeska

Selektor “Hrabrih sokola” Miodrag Radulović posjetio je danas FK Sutjeska. 

Novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović je nastavio radnu posjetu provoligašima, pa je tako danas sa svojim pomoćnicima Miodragom Džudovićem i Srđanom Kljaljevićem i sekretarom “A reprezentacije” Goranom Mihaljevićem posjetio naš klub. 

Selektor Sokola je razgovarao sa direktorom Nikolom Jovovićem i sekretarom kluba Milojicom Srdanovićem, kao i sa šefom stručnog štaba Miljanom Radovićem i njegovim pomoćnicima. 

Tokom razgovora sa selektorom Radulovićem, između ostalog, bilo je riječi o četiri aktuelna reprezentativca iz redova “plavih”, kao i o formi fudbalera na koje bi u budućnosti Radulović mogao da računa.

Radulović je “plavima” poželio sreću u nastavku sezone, dok je sa druge strane dobio punu podršku u ostvarenju svih ciljeva, sa nadom da će pod njegovim vođstvom Crna Gora po prvi put izboriti plasman na neko veliko takmičenje.

“Ova inicijativa Fudbalskog saveza Crne Gore i gospodina Radulovića da na startu svog mandata na klupi “sokola” posjeti sve prvoligaše je jedan od pokazatelja da je Miodrag Radulović pravi izbor za mjesto selektora i daje nadu da će se u budućnosti još veća pažnja poklanjati fudbalerima koji nastupaju u domaćem šampionatu”,kazali su iz nikšićkog prvoligaša