Savićević: Hajduk je nudio bolje uslove, ali mi se Zvezda više dopala

0
24
Foto: FSCG.me

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore u razgovoru za slovenačke medije pričao je o svojoj karijeri, osvajanju Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom i značaju tog uspjeha.

Legendarni Dejo je kazao da je imao ponudu da pređe u Hajduk.

“Zvezda mi se najviše dopala. Hajduk je ponudio najbolje uslove. Mnogo bolje nego što je to uradila Zvezda, možda nekih 30-40 odsto više. Bilo je to puno novca, ali je Zvezda bila najkonkretnija. Naravno da nijesam pogriješio, izabrao sam najveći klub na ovim prostorima. Pisali smo istoriju, osvojili LŠ i vjerovatno će proći mnogo godina da se takav uspjeh ponovi”, rekao je Savićević.

Crnogorski as šampion Evrope i svijeta postao je 1991. godine sa Zvedzom, a tri godine kasniej i sa Milanom.

Sve je bolje kada vam se nešto prvi put dogodi u životu. Kada prvi put debitujete, prvi put nađete djevojku, zatim prvi put spavate sa djevojkom. Sve u mom životu je bolje kada je bilo prvi put. Mi smo tada bili prvi klub iz Jugoslavije koji je to učinio”.

Popularni Genije analizirao je i ovosezonsko izdanje Lige šampiona.

“Za mene je Bajern prvi favorit, pogotovo posle svega što se desilo. Barselona je u velikom padu, mislim da im je dovođenje Grizmana greška decenije. Nije im bio potreban takav profil igrača. Zatim su doveli i Holanđane, te su ispustili Suareza”, rekao je Savićević.