Roganović: Znamo što nas očekuje ove sedmice

0
28
Foto: Stefan Ivanović

“Lavovi” su večeras odradili prvi trening uoči puta u Prištinu.

Našim rukometašima su potrebne dvije pobjede za plasman na Evropsko prvenstvo, a u nekim kombinacijama bi se i sa tri boda završio posao.

„Ovog puta je teže zbog gubitka jednog od članova stručnog štaba, Gojka Vučinića. Jako je teško pričati o tome, kad neko ko je bio sa nama od samog početka nije tu. Igraćemo i za našeg Gojka, on je jako puno želio uspjehe, Svaku pobjedu smo proslavljali zajedno, ovog puta ćemo imati motiv više da uradimo ono što se od nas očekuje”, rekao je Roganović.

Na spisku selektora je 18 igrača, a najveća konkurencija je na poziciji desnog beka, gdje su čak četvorica – Vladan Lipovina, Branko Vujović, Risto Vujačić i Stefan Čavor, koji se lakše povrijedio u nedjeljnoj pobjedi Veclara nad Norhornom u Bundesligi.

„Imamo problema sa sitnim povredama, Čavor je povrijedio ruku na utakmici Bundeslige, vidjećemo kakva je situacija kad dođe. Čekamo da nam se priključe i Nebojša Simić, Mile Mijušković i Miloš Božović. Tek ćemo na jutarnjem treningu, prije odlaska u Prištinu, biti kompletni. Znamo svi što nas očekuje ove sedmice, da imamo tri meč-lopte i da će biti jako teško”.