Radulović zadovoljan žrijebom, protivnici po mjeri

0
16
Foto: FSCG

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović kazao je da je zadovoljan ishodom žrijeba za B Ligu nacija, navodeći da su Bosna i Hercegovina (BIH), Finska i Rumunija protivnici po mjeri.

On je kazao da crnogorska reprezentacija želi da se takmiči i osvoji što više bodova.

“Primarno je da se dodatno homogenizujemo i da se spremimo za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Da probamo da ispunimo dugo sanjani cilj”, rekao je Radulović nakon žrijeba.

Govoreći o reprezentaciji BiH, Radulović je podsjetio da je da su njegovi izabranici sa tom selekcijom u junu igrali 0:0.

“Kvalitetna reprezentacija, ali nije ispunila cilj u kvalifikacijama za Mundijal. Oni i Finci su bili u istoj grupi. Selekcija BiH ih nije savladala u odlučujućoj utakmicim što govori kakvi su Finci. Opasni sa Pukijem i Pohjanpalom u napadu”, rekao je Radulović.

Prema njegovim riječima, Rumunija je jaka kao i uvijek.

“Imali su solidne kvalifikacije za Mundijal”, rekao je Radulović.

On je naglasio da je najvažnije da se crnogorska selekcija dobro pripremi i spremno dočeka start takmičenja.

“Mi u prošlim kvalifikacijama nismo uspjeli da pružimo šansu mlađima jer smo odmah išli u takmičenje. Sada možemo da ih probamo. Cilj je da se napravi grupa od 30 igrača, ništa manje. Teško je takmičenje u ovakvim uslovima – koronavirus, povrede. Zato moramo da imamo široku grupu”, zaključio je Radulović.