Prvi put ga gledala uživo i odmah dobila reket od Novaka

0
47
Foto: Twitter

Nakon što je pobijedio Matea Beretinija i osvojio Vimbldon, Novak Đoković je odmah krenuo prema tribinama i reket kojim je došao do 20. Gren slema u karijeri poklonio jednoj djevojčici.

U pitanju je Ivanka Li, sedmogodišnjakinja porijeklom sa Dalekog istoka, koja je u prvom redu nosila transparent sa porukom sastavljenom od riječi čija prva slova čine Novakovo ime N (number 1 – broj 1), O (outstanding – izuzetan), V (victorious – pobjednički), A (ambitious – ambiciozan) i K (kissable – vrijedan poljupca).

Britanskim medijima nije dugo trebalo da dođu do Ivankine porodice.

“Prvi put je gledala Novaka uživo. Nas dvije smo napravile ovaj transparent. Ona je smislila sve riječi, osim poslednje. Željela je da poslednja riječ bude kralj (king) ili divan (kind), ali sam ja željela da bude nešto drugačije. Obožavamo Novaka, radi naporno, predstavlja sve što želite da jedan teniser bude”, rekla je Ivankina majka britanskom Telegrafu.

Djevojčica, inače, trenira bijeli sport.

“I to veoma vredno. Voljela bih da joj reket donese sreću kako bi i ona jednog dana došla do Vimbldona. Ona apsolutno voli tenis, gleda svaki meč sa mnom”, zaključila je Ivankina majka.