Pavićević: Sad smo u sigurnoj luci, nije nas više lako dobiti

0
19
Foto: KK Mornar

Šef stručnog štaba Mornara Mihailo Pavićević, čestitao je svojim igračima pobjedu nad Cibonom (65:82), istakavši da je njegov tim nakon lošeg starta sada u “sigurnoj luci”.

Imali smo dosta vremena da se pripremimo za utakmicu. Dobro smo se spremili, čestitam igračima. Bilo je pada koncentracije, ali kada smo bili fokusirani igrali smo šah sa njihovom odbranom. Ciboni želim sve najbolje, a mi ćemo jednu po jednu utakmicu, pa ćemo vidjeti dokle ćemo dogurati“, prokomentarisao je Pavićević na konferenciji za medije nakon utakmice i dodao “ove godine nemamo prevelikih ambicija, to će igre diktirati. Sada smo u sigurnoj luci, posle starta 0:6 mnoge ekipe bi se teško vratile. Idemo utakmicu po utakmicu. Nije nas lako više dobiti“.

Trener Mornara podsjetio je i na kritike koje su upućivane klubu zbog želje da se angažuje Lovro Gnjidić, plejmeker Cibone i hrvatske reprezentacije.

Želim da pozdravim dušebrižnike, koji su nas ljetos kritikovali kada smo željeli da dovedemo Gnjidića u Mornar. Da je on u Mornaru, evroligaši bi se sada interesovali za njega“, rekao je Pavićević ipotvrdivši da je ljetos bilo sve dogovoreno oko tog transfera.

Trener Cibone, Vladimir Jovanović čestitao je Mornaru na pobjedi.

U nekim djelovima utakmice smo parirali, na kraju je nestalo rotacije. Imali smo koncepcijski problem u odbrani“, rekao je Jovanović.