Osveta na najslađi način: Poirije nokautirao Mekgregora

0
40
Foto: Reuters

Na UFC 257 događaju u Abu Dabiju Dastin Poirije nokautirao je Konora Mekgregora u drugoj rundi.

Ovo je ujedno prvi poraz Mekgregora nokautom u karijeri jer je prethodna četiri zabilježio predajom.

Irac je imao kontrolu meča tokom prve runde i početkom druge, zadajući više udaraca. Potom je Poirije  iznenadio jednim desnim direktom, nakon kojeg je uslijedila serija udaraca od kojih se Mekgregor nije mogao vratiti u borbu.

“Razočaran sam. Znam koliko sam truda uložio u pripreme za ovu borbu, ali nijesam reagovao na pravi način kad je trebalo. Što je iduće za mene? Želim se boriti, ovo nije sport u kojem možeš sebi dozvoliti pauzu, ona se odmah osjeti”, kazao je Mekgregor nakon meča.

“Maks Holovej kaže da je najbolji bokser u diviziji. Svaka mu čast, ali pobijedio sam ga dva puta. Mislim da sam danas dobro boksovao i s Konorom. Ulovio me par puta u kontri, znali smo koliko je tu opasan. Nekad imam tendenciju da izgubim kontrolu. Želim da povrijedim rivala, pa ulazim u situacije u kojima sam u nevolji. Znali smo da ima najbolji tajming u diviziji, ali mene jednostavno nije briga. Čestitke Konoru, profesionalno se ponio nakon poraza, pravi je profesionalac. Sad smo 1-1, možda bi trebalo da organizujemo treću borbu. Srećan sam”, rekao je Poirije.