Nova drama Jelene Dokić: Ne osjećam se dobro, ali vratiću se

0
77
Foto: Printscreen

Bivša teniserka Jelena Dokić u emotivnom saopštenju odlučila je da se povuče sa društvenih mreža.

Dokić je rođena u Osijeku, odakle se kao djevojčica preselila u Australiju. Međutim, tokom karijere u nekoliko navrata mijenjala je selekciju za koju nastupa, pa je tako igrala za Srbiju i Crnu Goru. Najbolji plasman na WTA listi bilo joj je četvrto mjesto 2002. godine.

Međutim, tokom cijele karijere, ali i nakon nje proživljava pravu dramu. U emotivnoj poruci 2017. godine otkrila je kakve joj je probleme u životu stvarao otac, a nedavno je saopštila da je i pomišljala na samoubistvo.

Danas je Dokić odlučila da se povuče sa društvenih mreža jer se ne osjeća dobro. Ipak, najavljuje povratak i evidentna je njena volja za životom.

– Pozdrav svima! Sigurna sam da ste uočili da me nema na društvenim mrežama već neko vrijeme. Hvala svima za poruke zabrinutosti za mene, iskreno to cijenim. Prolazim kroz veoma težak period života, kroz veliku promjenu i treba mi vrijeme da se oporavim. Da se rane zacijele i da prevaziđem bol i traume kroz koje sada prolazim. Znam da su mi mnogi od vas pisali i da nisam odgovarala, sada vidim poruke i samo znajte da vidim poruke i cijenim ih mnogo, samo sada nisam u dobroj situaciji da odgovaram i komuniciram kao što inače činim i jako mi je žao zbog toga – napisala je Dokićeva na Instagramu.

Dokić (38), koja trenutno živi u Australiji gdje je jedno vrijeme radila kao stručni komentator na Australijan openu, zahvalna je za poruke podrške koje dobija od porodice i prijatelja.

– Isto važi i za objave, malo ću se isključiti sa Instagrama, na neko duže vrijeme. Znam da mnogi od vas vole moje objave i nalaze inspiraciju u njima, žao mi je što ne mogu da budem tu za vas. Svima koji su me zaustavili na ulici i rekli koliko ih inspirišu moje riječi – hvala vam. Znajte da vas volim i da sam veoma zahvalna na porukama podrške i ljubavi. Poruka prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz šta prolazim – hvala na svemu, pružate ljubav i brigu. Ne znam šta bih bez vas. Vratiću se i bit ću jača nego ikad. Ne osjećam se sada dobro, ali vratiću se. Uvijek sam znala da će sunce ponovo sijati. Hvala na razumijevanju, nadam se da ste svi imali lijep Božić i želim srećnu Novu svima, volim vas sve – zaključila je Dokić.