Navijači će moći na stadion: Hiljadu ljudi na finalu Kupa i na utakmici reprezentacije

0
46
Foto: Stadiumdb.com

Fudbalski savez Crne Gore informisan je danas od strane Instituta za javno zdravlje da se dozvoljava prisustvo publike na sporstkim događajima.

U odgovoru na zajednički dopis Fudbalskog saveza, FK „Budućnost“ i FK „Dečić“ upućenom povodom finalne utakmice Kupa Crne Gore navodi se sljedeće:

„Obavještavamo Vas da se uz pridržavanje osnivnih protivepidemijskih mjera dozvoljava prisustvo publike na sportskim događajima uz uslov da popunjenost kapaciteta sportskih objekata u dijelu za sjedenje bude najviše 10% i uz uslov da ima minimum jedno slobodno mjesto između gledalaca.“

Osim finalne utakmice Kupa Crne Gore prisustvo navijača biće omogućeno i na prijateljskoj utakmici seniorske reprezentacije sa selekcijom Izraela koja se igra 5. juna na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova.

Fudbalski savez Crne Gore se zahvalio nadležnim zdravstvenim institucijama – Institutu za javno zdravlje i Ministarstvu zdravlja – na pokazanom razumijevanju i stvaranju zakonskih preduslova da ljubitelji fudbala prisustvuju utakmicama u narednom periodu.