Mladi reprezentativac Crne Gore pred vratima Partizana

0
86
Popović, Foto: FSCG

Mladi reprezentativac Crne Gore i čuvar mreže Grblja – Balša Popović (21), stigao je prije nekoliko dana na probu u Partizan, a sudeći prema utisku koji je ostavio na prijateljskom meču crno-belih i filijale Teleoptika (4:1), koji je odigran danas u prepodnevnim časovima, čini se da se radi o veoma perspektivnom golmanu.

Popović je prvo poluvrijeme branio za Partizan i gotovo nije imao posla u ubjedljivoj igri i visokom vođstvu najjače selekcije, pa je odlučeno da u poluvremenu obuče dres “optičara”, kako bi ga struka bolje vidjela na djelu.

Ispostavilo se da je to bila dobra odluka, jer je mladi čuvar mreže pokazao u dobrom svijetlu, svjedoci tvrde, odbranio bar četiri ili pet “zicera” prvotimcima, sprečavajući promjenu rezultata do kraja utakmice.

Trener čuvara mreže Teleoptika Đorđe Pantić, istakao da je Popović ostavio veoma dobar utisak.

– Istina je, Popović je bio veoma dobar na današnjem meču, ostavio je pozitivan utisak. To je profil golmana kakav bi sigurno u perspektivi odgovarao Partizanu.

– Odluka je, naravno, na stručnom štabu prvog tima, treneru Aleksandru Stanojeviću i treneru golmana Nemanji Jovšiću, čiji će sud biti konačan – kaže Đorđe Pantić za Telegraf.

Popović je inače bio član kadetske, omladinske i mlade selekcije Crne Gore.

POŠALJI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime