Milovan Đukanović delegat na Euru

0
37
Foto: FSCG.me

Rukovodilac Međunarodnog odjeljenja Fudbalskog saveza Crne Gore Milovan Đukanović obavljaće funkciju delegata na utakmicama Evropskog prvenstva.

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) odlučila je da Đukanović bude delegat na tri meča grupne faze završne smotre najboljih kontinentalnih selekcija koji se igraju u Amsterdamu, kao i na utakmici osmine finala koja će se odigrati u glavnom gradu Holandije.

U prvom susretu na Johan Krojf areni, koji je na programu u subotu 13. juna od 21:00h, sastaju se selekcije Holandije i Ukrajine. Četiri dana kasnije Holanđani na svom najvećem stadionu dočekuju Austriju, dok će u trećem kolu grupne faze, u pondjeljak 21. juna, odigrati duel sa Sjevernom Makedonijom.

Đukanović će biti i delegat utakmice osmine finala Evropskog prvenstva koja se igra u subotu, 26. juna takođe na Johan Krojf areni u Amsterdamu.

Rukovodilac Međunarodnog odjeljenja FSCG je dugogodišnji delegat i u dosadašnjoj karijeri bio je delegiran od strane UEFA i FIFA za mečeve svih klupskih i reprezentativnih takmičenja. Na početku ove sezone Đukanović je bio delegat utakmice UEFA Superkupa u kojoj su se sastali Bajern i Sevilja.