Milojević: Nema predaje; Radonjić: Spremni smo

0
36
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

U subotu uveče na programu je treći meč finala regionalne ABA lige između košarkaša Budućnost Volija i Crvene zvezde mts.

Zvezda je na korak od osvajanja trofeja jer vodi sa 2:0 u pobjedama. Beogradski tim je uspio da maksimalno iskoristi prednost domaćeg terena u prva dva meča i dođe do prednosti u finalu.

Sada nas čeka utakmica u Podgorici, a trener Budućnosti Dejan Milojević kaže da će njegova ekipa učinitzi sve da produži seriju.

„Očekuje nas treća utakmica, koja je psihološki jako teška. Zvezda će biti sigurno rasterećenija. Međutim, mi smo i u te dvije utakmice pokazali da ako smanjimo oscilacije i budemo čvršći imamo čemu da se nadamo. Tako da – nema predaje. Da probamo prvo da smanjimo. Treba da smanjimo oscilacije. Bilo je perioda i jako dobre i jako loše igre. Ti periodi loše igre treba da nam budu kraći i potrebno je da zadržimo prisebnost i staloženost u ključnim momentima”, kazao je Milojević.

Sa druge strane, Dejan Radonjić je istakao da je njegova ekipa spremna da odgovori na izazove koje je čekaju u “Morači”.

„Posle dva meča u Beogradu serija se seli u Podgoricu. U potpunost smo svjesni da igramo protiv kvalitetne ekipe Budućnosti. Moramo biti spremni da odgovorimo energetski i da odigramo sa maksimalnom koncentracijom svih 40 minuta. Na sam dan utakmice ćemo donijeti odluku u kom sastavu ćemo nastupiti”, rekao je crnogorski stručnjak.