Milivojević više neće da igra za Srbiju: Neka im je na čast to što su uradili

0
67
Foto: Starsport

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi prije dva dana saopštio je spisak igrača na kome nema Luke Milivojevića i Aleksandra Kolarova.

Milivojević, kapiten Kristal Palasa nije krio razočarenje zbog odluke novog selektora.

“Ljudima u Savezu na čelu s predsjednikom želim reći da su uspjeli u tome (na čemu su radili još prije Svjetskog prvenstva) da me otjeraju iz reprezentacije. Sebi zamjeram što se odavno nisam povukao, iako sam vidio mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svjetsko prvenstvo, smjenjivanje selektora, smjenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima). Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima lično i predsjedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zbog saigrača i ekipe i vjerovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspjeha u budućnosti”, rekao je Milivojević u razgovoru za “Novosti”.

Fudbaler Palasa se zatim direktno obratio selektoru Stojkoviću.

“Želim se ovom prilikom javno zahvaliti novoizabranom selektoru i poželjeti mu sreću i uspjeh u daljem radu, što mi je vjerovatno nesvjesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina”, rekao je Milivojević.