Mesijeva ispovijest: Nije mi traženo da igram besplatno

0
23
Foto: Twitter

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi prvi put je otvorio dušu i ispričao detalje o odlasku iz Barselone i potpisivanju za francuski tim

Mesi je ljetos napustio Barsu nakon punih 17 godina i pojačao redove PSŽ-a.

“Istina je da sam, kao što sam i objasnio na odlasku, učinio sve što je bilo moguće da ostanem. Nikada, ni u jednom trenutku nije traženo da igram besplatno. Zamolili su me da smanjim platu za pedeset odsto i to sam uradio bez problema. Bili smo u poziciji da više pomognemo klubu, moja želja i želja moje porodice bila je da ostanemo u Barseloni. Niko mi nije tražio da igram besplatno, ali mi se u isto vrijeme čini da su riječi koje je predsjednik izjavio deplasirane. Povrijedili su me jer mislim da to nije trebalo da izjavi, tako navodi ljude na komentare i stvara sumnju za koju mislim da nisam zaslužio”, rekao je Mesi.

Povratak u Barselonu će uslediti po završetku boravka na Parku prinčeva.

“Ne znam do kada ću ostati u Parizu, ali ono što je sigurno jeste da ćemo ponovo živjeti u Barseloni i da će naš život biti tamo. To je ono što želimo moja supruga i ja. Ne znam da li će se to dogoditi kad mi se završi ugovor sa Pari Sen Žermenom, ali živjećemo u Barseloni”, rekao je Argentinac.