Mehmedović: Moramo ostaviti srce na terenu kao i do sada

0
28
Lavice, Foto: RSCG

Najbolje crnogorske rukometašice očekuju mečevi protiv Bjelorusije u baražu za Svjetsko prvenstvo, a prvi je na programu već sjutra u “Bemax areni”.

“Lavice” su favorit uoči duela sa Bjeloruskinjama.

“Favoriti smo, ali posle Norveške i Rumunije ne smijemo da posustajemo i nikako da potcjenimo Bjelorusiju. Moramo dati sve od sebe – znamo za šta se spremamo. Moramo ostaviti srce na terenu kao i do sada”, kazala je uoči meča Majda Mehmedović.

Protiv Bjelorusije selektorski debi na klupi Crne Gore imaće Bojana Popović, a prva saradnica u stručnom štabu biće joj Maja Savić.

“Meni je veliko zadovoljstvo što mogu ponovo da radim sa Majom. Mislim da sam ja, kao krilo, najsrećnija zbog toga. Trenirale smo i igrale sa Majom i Bojanom. Dobro nas poznaju i mislim da može samo biti dobro”, poručila je Mehmedović.

A olimpijski kvalifikacioni turnir u Podgorici sjajno je odigrala Ljubica Nenezić.

“Sa nestrpljenjem čekamo utakmicu sa Bjelorusijom. Riječ je o jednom jako dobrom protivniku. U svojim redovima imaju kvalitetne bekove, ali smatram da našom dobrom odbranom i kvalitetnom energijom možemo zaustaviti protivnika i doći do željenog rezultata. Naš recept je lavlje srce, odlična energija i naša odbrana”, kazala je Ljubica Nenezić. 

Meč u “Bemax areni” igra se od 18 časova, a revanš je u utorak u Minsku.