“Medvjedice” zimuju na liderskoj poziciji

0
100

U Ženskom rukometnom klubu Trebjesa i nakon ove polusezone mogu biti zadovoljni učinkom i radom kada su u pitanju mlađe selekcije.

Dva sastava, koja predvode treneri Miloš Perović i Miloš Bošković, a koji se takmiče u mlađim kategorijama, tačnije u pionirskim ligama, završile su prvi dio sezone na čelu tabele.

Generacija djevojćica 2006/07 sa 14 osvojenih bodova zauzimaju lidersku poziciju uz gol razliku 125:28. Mlade “medvjedice” su ostvarile

Njihove mlađe koleginice, generacija 2008/09, u konkurenciji 12 klubova, imaju maksimalan učinak u jesenjem dijelu lige, sa impresivnom gol razlikom 115:19.

Rezultati ova dva sastava potvrđuju da se u klubu radi predano i kvalitetno, odakle poručuju da neće odustati od provjerenog recepta.

“Svi u klubu smo prezadovoljni kako se razvija omladinski pogon RK Trebjesa. Nastavljen je odličan kontinuitet osvajanja titula naših mlađih selekcija i činjenice da smo u vrhu crnogorskog rukometa. Uspijevamo u tome predanim radom svih trenera i sigurno ćemo nastaviti da idemo tim putem, u razvoju kvalitetnih igrača kako za klub, tako i za reprezentativne selekcije. Nadamo se da će se i sama infrastruktura za razvoj rukometa u našem gradu popraviti kako bi stepenicu podigli na na još veći nivo jer ovaj grad to zaslužuje kao jedan veliki rasadnik talenata”, istakli su iz kluba.