Levalea ne zaboravlja Bojanu

0
865

Godinu dana je prošlo otkad je rukometašica nikšićke Levalee Bojana Vujićić izgubila život, nakon što je podlegla povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći.

Bojana je bila članica generacije ‘98, sa kojom je osvajala mnoga priznanja i medalje, a sa svojom ekipom je bila osvajač Pionorske lige Crne Gore.

Iz nikšićkog kluba su istakli da je iza njih bolna i teška godina bez Bojane.

“Bili su to zajednički počeci, i trenerski i igrački. Naši prvi susreti, najljepši događaji uspjesi, radosti. Bojana je bila primjer u svakom smislu te riječi. Dio generacije ‘98, prve generacije u klubu. Neko ko je zračio svim onim što čovjek može da poželi i sanja. Djevojka vedrog duha, uvijek nasmijana i pozitivna. Primjer jednog borca koji ne zna za strah. I posle godinu dana teško se pomiriti da je nema. Boli praznina koja neće nikad biti popunjena, boli nemogućnost da još nesto uradimo za nju i sa njom. Bole riječi koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze, uspomene, boli ćutanje. A najvise boli to što znamo da više nikad nećemo biti zajedno. Bole pobjede podjednako kao i porazi, uspjesi kao neuspjesi. I sve se, odjednom, na trenutak poravna, postaje besmisleno i prazno”, naveli su iz kluba podsjećajući na zajedničke trenutke sa Bojanom.