Kreće finalna serija Budućnosti i Mornara

0
24
Foto: Mornar/Media Pro

Finalna serija plej-ofa prvenstva Crne Gore u košarci, između Budućnost Volija i Mornara počinje večeras.

Kapiten Podgoričana Suad Šehović ističe da su “Plavi” favoriti u ovom duelu, ali i da su utakmice sa Mornarom uvijek neizvjesne.

“Kako ni mi, tako ni Mornar nije dozvolio iznenađenje u polufinalnoj seriji – očekivano je finale na programu. Tokom čitave godine utakmice protiv Mornara bile su neizvjesne i pobjednik se nije znao do kraja. Što se tiče ove finalne serije – mislim da smo u prednosti zbog dužeg rostera i ekipe, koju smo zadržali. Jedino Vili Rid neće moći da igra. Mornar je pokazao da u skraćenom rosteru i bez stranaca može da igra dobru košarku, što su pokazali u Kupu. Očekujem jednu zanimljivu, borbenu i lijepu košarku. Nadam se još jednoj tituli”, ističe Šehović.

Ko prvi dobije tri meča biće šampion države, a trener Barana navodi da njegov tim ne može da prijeti Budućnosti.

“Igraćemo sa skraćenim rosterom, ali najbolji su oni koji su tu, koji nose dres Mornara. Priča o onima kojih nema je završena. Pokazalo se da ova ekipa može da igra, i to dobro. Ne možemo da prijetimo ekipi Budućnosti, nego da igramo i damo sve od sebe. Lično, od svega mi je najmilije kad mladi igrači dobiju minutažu“, istakao je Pavićević.

Večerašnji duel igra se u “Morači” od 20.30 sati.