Grbović i Paspalj zovu Đorđevića u Partizan

0
30
Foto: Starsport, Aleksandar Jovanović Cile

Srpski trener Aleksandar Saša Đorđević nije uspio da se sa Virtusom iz Bolonje plasira u Evroligu, pa je gotovo izvjesno da će na kraju sezone napustiti taj klub.

Juče su mediji u Srbiji pisali da bi Đorđević od ljeta mogao da se vrati u Partizan i sjedne na klupu beogradskog velikana.

Đorđević je dobio poziv i od legendi Partizana, Žarka Paspalja i Gorana Grbovića, da sjedne na klupu crno-bijelih.

“Virtus i dalje ima šansu da obezbijedi Evroligu, ukoliko dobije licencu, to nije isključeno. Žao mi je Saleta, ali volio bih da ga vidim na klupi našeg kluba, jer je to želja svakog partizanovca, pa i mene. Ali neke stvari se moraju mijenjati. Za trenutne neuspjehe kluba ne smijemo kriviti samo pojedinca, već svako ko obavlja bilo koju funkciju u klubu mora snositi odgovornost”, rekao je Žarko Paspalj za Kurir.

Slično razmiščjanje ima i Grbović.

“Iznenađen sam neuspjehom Virtusa. Gledao sam tu utakmicu. Što se tiče Saletovog dolaska, želje su jedno, a stvarnost nešto drugo. Ako bi došao Đorđević, on je čovjek za rezultate, što znači da nema mjesta za postepeni napredak i oporavak od prošle sezone. Sale bi morao da preuzme već oformljenu i pripremljenju ekipu. Treba postaviti dobru i ozbiljnu strategiju prije samog dovođenja trenera. To je moje mišljenje, ipak je on čovjek za velika djela”, kazao je Grbović.