Gojković: Ova utakmica je pokazala da je ona energija od sinoć živa i dalje

0
13
Foto: wpolo.me

U posljednjem meču turnira u Podgorici vaterpolisti Crne Gore poraženi su danas od selekcije Sjedinjenih Američkih Država sa 14:13.

 Meč je odlučen nakon peteraca, pošto je nakon regularnog dijela rezultat bio 10:10, a selektor Crne Gore Vladimir Gojković je istakao su njegovi izabranici u mečevima sa Srbijom i SAD-om pokazali veliku energiju i zalaganje.

“Vidjeli ste da je u našoj igri danas nedostajao Leka, tako da su neki mladi igrači odigrali iznad svih očekivanja i pokazali da nisu slučajno tu. Nadamo se da ćemo imati jedan dio igrača oporavljen da u što kompletnijem sastavu putujemo u Roterdam. Turnir je bio dobar i ova utakmica je pokazala da je ona energija od sinoć živa i dalje, da su igrači vjerovali i kada su gubili dva ili tri razlike, i to je najveći rezultat ove utakmice. Bilo bi lijepo da smo završili sa trijumfom, ali svakako ne mogu biti nezadovoljan njihovim pristupom i zalaganjem. Neki igrači su se potrošili, moraćemo da ih odmorimo, ali sada imamo nekih 12-13 dana sami da radimo i nadam se da ćemo igru složiti najbolje što možemo do Roterdama” rekao je Gojković.