Derbi na DG Areni, Sutjeska gostuje “romantičarima”, Budućnost domaćin Zeti

0
42
Foto: FSCG.me

Nakon reprezentativne pauze, utakmicama 27. kola, danas se nastavlja takmičenje u Prvoj Telekom crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Prvi na teren će Podgorica i Rudar, a taj meč koji se igra od 13 sati, biće ujedno i derbi kola, u kom se sastaju ekipe koje vode borbu za Evropu, a koji se nalaze na četvrtoj, odnosno petoj poziciji.

“Fenjeraš” Petrovac od 15 časova dočekuje Dečić, koji se na tabeli nalazi na drugoj poziciji, i kao favorit ulazi u ovaj duel.

Sat kasnije počinje meč između Titograda i Sutjeske.

“Ekipa Titograda je dobra kao sve ekipe u ligi. Ja se nadam da će momci, uz kvalitet koji posjeduju i rad koji imaju iza sebe, moći da uzmemo tri boda”, rekao je trener Nikšićana Miljan Radović.

Od 17 sati u Danilovgradu Iskra dočekuje Jezero, dok će lider i aktuelni šampion, ekipa Budućnosti, duelom sa Zetom od 18 sati, zatvoriti kolo.

“Zeta je neugodan protivnik, utakmica sa tom ekipom je u prošlosti donosio veliki rivalitet, a i dan danas je tako. Dobili smo prethodne tri međusobne utakmice, ali nije bilo lako. Zeta ima kvalitet, a mi želimo da nastavimo naš niz i da što prije potvrdimo titulu“, jasan je trener Budućnosti Mladen Milinković