“ATP nije imao hrabrosti da suspenduje Novaka”

0
29
Foto: Twitter

Jedan od boljih dubl igrača na ATP turu, Oliver Marah, prisjetio se turnira na Majorki i naveo situaciju gdje mu je zasmetalo ponašanje Novaka Đokovića koji je tada igrao protiv njega.

Naime, Đoković je igrao dubl sa dobrim prijateljem Gomesom Ererom i stigli su do polufinala. Bila je to priprema za Vimbldon, a Novak i njegov partner su predali polufinalni meč prije početka.

Gomes Erera se povrijedio i polufinale nije ni odigrano, ali Marah se prisjetio šta se dešavalo na Majorki tokom tog turnira, kada je on igrao protiv najboljeg tenisera svijeta.

Prije toga je Marah sa svojim partnerom trebalo da igra protiv Đokovića i Španca od 13:30, ali Đoković nije stigao do 14:00 i svi su njega čekali.

“ATP nije imao hrabrosti da ga diskvalifikuje. Nismo bili fokusirani na meč i izgubili smo. Posle toga, Đoković je odustao od dubla zbog partnera koji je bio povrijeđen. Imam poštovanje za sve što je uradio u karijeri, ali to je bilo veoma loše od njega. To sam mu i rekao. Pričali smo posle toga i nismo u lošim odnosima”, rekao je Marah, prenose “Novosti”.